Project manager burgerlijke bouwkunde

Geplaatst op 12 november 2019

Gent Flex > 10 jaar

Over de functie

Als project manager behandel je het project van A tot Z. Je maakt daarbij de projectplanning op vlak van kwaliteit, veiligheid, medewerkers en budget. Voor deze projectplanning zorg je ook dat de contractuele voorwaarden en documenten in orde zijn. Dit is niet alleen op wettelijk vlak, maar ook op vlak van financiën, veiligheid, techniciteit en kwaliteit. Je waarborgt dan ook een kwalitatieve uitvoering door als motivator en adviseur naar jouw team te functioneren. Zeker de complexere zaken komen bij jou te liggen. Je stelt ook verbeteracties voor, brengt risico’s in kaart en lost opgedoken problemen op. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een master industrieel ingenieur bouwkunde
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring, waaronder reeds enkele jaren als project manager of verschillende jaren als projectleider

Over het bedrijf

De infrastructuurwerken houden verschillende deelafdelingen in, namelijk: wegenis, riolering watervoorziening en burgerlijke bouwkunde in.

Bij de afdeling burgerlijke bouwkunde ga je projecten gaan behandelen op vlak van bruggenbouw, tunnelaanleg, bufferbekens, stations, parkings, ..

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      Wagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidingstraject op maat

·      Werven afhankelijk van jouw woonplaats, maar focus op Oost- en West-Vlaanderen

·      … 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com