Project ingenieur

Geplaatst op 04 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Master / PHD

Over de functie

Jij staat in voor:


·        Uitwerking project voor de (petro)chemische, voeding of HVAC sector

·        Uitwerking van (pre-)engineering tot onderhoud op technisch en financieel vlak

·        Bepaling materialen, producten en systemen

·        Selectie leveranciers door opvraging offertes

·        De onderhandeling met leveranciers over aankoopprijzen en levertijden

·        (sterke)berekeningen en ontwerp

·        Aanvulling project- en werfopvolging

·        Ondersteuning van de projectleider

·        Het behouden van de affiniteit met de werf

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde / elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring), aangevuld met relevante ervaring in piping


Over het bedrijf

Prestige projecten, aantrekkelijk salarispakket, fantastische sfeer, mooie kantoorgebouwen en interne doorgroeimogelijkheden, .. Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Deze beloftes maken ze echter steeds opnieuw waar. Het bedrijf is actief op vlak van piping, zowel toegepast op de industrie als op de HVAC-sector. Het bedrijf behandelt het volledig project van A tot Z. Door hun interne studiedienst wordt het conceptueel ontwerp perfect op maat van de klant uitgewerkt. Aangezien ze ook de uitvoering en de opvolging behandelen kom je met ieder aspect van het project in aanraking. Het is een familiaal bedrijf met een gedreven cultuur, vlakke structuur met open en directe communicatie. Jaarlijkse gezamenlijke activiteiten en wekelijkse vrijdagavond drinks dragen bij tot de topsfeer! Zelfontplooiing staat bij hun centraal en zijn dan ook sterke voorstander van interne doorgroeimogelijkheden. Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (wagen, GSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Na een inwerkperiode is het ook steeds mogelijk om rechtstreeks naar de werven te vertrekken en van thuis uit te werken. De optimale work-life balance is hier dus zeker aanwezig! 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com