Project ingenieur automatisatie

Geplaatst op 03 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als project ingenieur behandel je de automatisatie en aansturing van HVAC-projecten. Je behandelt voornamelijk de grotere projecten (klasse 8: ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, universiteitsgebouwen, industrie, ...). Hierdoor kom je in aanraking met verschillende technieken en bepaal jij de aansturing van verschillende warmte- en luchttechnieken. Bij bepaalde projecten is er ook een aftakking naar gebouwbeheersystemen, waarbij je ook deze programmatie en visualisatie op jou neemt.


Zowel pas afgestudeerden als mensen met ervaring komen voor deze functie in aanmerking. Er wordt steeds een interne opleiding voorzien, waarbij je een peter/meter toegewezen krijgt.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek / ...
  • Je hebt sterke interesse in automatisatie
  • Kennis van PLC. Reeds in aanraking gekomen met schneider control vormt een positief pluspunt

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

·        Je behandelt voornamelijk werven in Oost-Vlaanderen, met de rand van Antwerpen en Vlaams-Brabant

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com