Project Coördinator

Geplaatst op 28 oktober 2019

Gent Flex Master / PHD

Over de functie

Vervolledig totaalprojecten.

Als Project Coördinator ben je de spil tussen klant en uitvoerder. Je gaat dagelijks in overleg met alle partijen van jouw project: (onder-)aannemers, opdrachtgevers, leveranciers,... Je stuurt zowel je eigen teams als je onderaannemers aan en denkt commercieel mee naar interieuralternatieven. Je houdt als project coördinator het budget en de planning nauwlettend in de gaten en volgt de geleverde werken op.

Functie eisen

Als Project Coördinator beschik je over een diploma interieurarchitectuur met minstens 4 jaar werkervaring in interieur- en bouwwereld.

Daaropvolgend beschik je over volgende elementen:

  • ben je dynamisch, flexibel, stressbestendig en leert graag bij
  • kan je zowel zelfstandig als in team werken
  • ben je communicatief en commercieel ingesteld
  • ben je ervaring met Autocad, Revit is een pluspunt


Over het bedrijf

Onze klant is een getalenteerd interieurbureau met een ruime ervaring in de bouwwereld en bouwbegeleiding. Elk ontwerp, zowel groot als klein, is perfect afgestemd met de persoonlijkheid en de wens van de klant. Daarnaast wordt in elk ontwerp rekening gehouden met de laatste isolatie- en ventilatienormen. Zij bieden jou, naast een aantrekkelijk salarispakket, een verscheidenheid van interessante projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com