Preventieadviseur niveau 2 bouw

Geplaatst op 21 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In deze job ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het organisatie-gedragen preventiebeleid.

Je waakt over de veiligheid o.a. door regelmatige productiereondes, het maken van risicoanalyses, reglementen en aanbevelingen te documenteren, opleidingen te geven m.b.t. preventie en veiligheid, het creëren van een algemene bewustwording op vlak van gevaren en veiligheid onder medewerkers, deelname aan veiligheidsvergaderingen en up-to-date houden van de rapportage, het maken van het jaaractie- en globaal plan.

Door je enthousiasme promoot je het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers.

Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

·        Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2. Met voorkeur beschik je reeds over ervaring als preventieadviseur

·        Je hebt kennis en/of ervaring met ISO 9001

·        Je bent communicatief sterk en durft de communicatie omtrent veiligheid en preventie zowel rechtstreeks naar de werknemers als naar de bijhorende verantwoordelijken over te brengen

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van allerhande betonconstructies, gaande van gevelondersteuning, betonkoppel- en wapeningssystemen, alsook de standaard bekisting en speciale bekistingen op maat. Het bedrijf is ondertussen een gekende speler op de markt en zorgt steeds opnieuw voor een kwalitatieve en ingenieuze oplossing. Aangezien je met specifieke materie in aanraking komt, wordt er steeds een opleidingsprogramma voorzien. Juniors krijgen sowieso een peter/meter toegewezen. 

Als preventieadviseur verzorg je de preventie en veiligheid voor de productie van prefabonderdelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com