Planner

Geplaatst op 25 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ter ondersteuning van de productie en werkvoorbereiding, sta jij in voor de planning en de controle hiervan. Op basis van je eigen inzicht, ervaring en kennis, zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de planning werkvoorbereiding en de gestelde eisen. Je hebt een adviserende rol in functie van de planning werkvoorbereiding en voert controles uit op de gewerkte uren en de werkvoorbereiding. Met jouw logistieke inzicht, stuur je de buitenploeg aan voor het ophalen van profielen uit de stock en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de machines. Tijdens jouw werkzaamheden en planning, leg je steeds prioriteit op vlak van veiligheid. Om alle communicatie efficiënt te laten verlopen, rapporteer jij rechtstreeks aan de productieleider.

Functie eisen

De planner die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een technische richting
  • Minstens 2 jaar relevante ervaring
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Gestructureerd en georganiseerd werken

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een toonaangevende aannemer die zich specialiseert in staalbouw. Zij realiseren totaalprojecten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Naast ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning om te groeien binnen het bedrijf, bieden zij jou een loon afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com