Ontwerper

Geplaatst op 03 januari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw rol als architect/ontwerper ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen van high-end nieuwbouwwoningen in hedendaagse en klassieke vormgeving. Na het maken van het voorontwerp, bespreek je deze met de klanten en ga je, in samenwerking met de technisch tekenaars, de uitwerking en bouwaanvragen verzorgen. Als ontwerper bouw je een gefundeerd dossier op voor een op maat gemaakt project.

Functie eisen

Als architect/ontwerper beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een diploma in architectuur en minstens 4 jaar ervaring
  • Kennis van Vectorworks en Sketchup of bereid om hierin bij te scholen
  • Sterk ontwerpend vermogen met een high-end visie

Over het bedrijf

Je komt terecht in een high-end bouwbedrijf met nationale en internationale projecten. Vanuit een groene werkomgeving realiseren zij een op maat ontworpen project met telkens een nieuwe uitdaging. Zij hechten enorm veel belang aan hoge kwaliteit en een sterke relatie met hun high-end klanten. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com