Ontwerper Stallenbouw

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als ontwerper ga je de vraag van de klant analyseren op basis van de geleverde informatie van de verkoper. Met deze informatie maak jij een kostprijsberekening van het gebouw. Hiervoor neem je contact op met leveranciers en onderaannemers en onderhandel je de beste prijs. De kostprijsberekening giet je dan in een offerte en geeft deze door naar de verkoper. Doorheen het gehele proces word je als ontwerper/werkvoorbereider bijgestaan door de verantwoordelijke van de studiedienst.

Functie eisen

Als ontwerper beschik je over een bachelor bouwkunde / houttechnologie / toegepaste architectuur. Bovendien heb je een passie voor landbouw/bouw.

Je werkt vlot met Autocad en Ms Office. Daarnaast beschik je over ruimtelijk inzicht om de plannen nauwkeurig te analyseren en ontwerpen.

Wat bieden wij jou?

  • Gedegen interne opleidingen
  • Zelfontplooiing
  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Je krijgt een vast contract


Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als ontwerper is een bouwbedrijf actief in de landbouw en industriegebouwen. Zij doen voornamelijk de ruwbouwwerken, tot het gebouw wind- en waterdicht is. Alle structuren worden prefab gemaakt op de bedrijfssite, vanwaar dan alles op zeer korte termijn kan gerealiseerd worden bij de klant.

Men biedt jou als ontwerper naast een mooi salarispakket met extra legale voordelen, een uitdagende functie binnen een groeiende werkomgeving die jou de mogelijkheden biedt tot opleidingen en zelfontplooiing.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com