Meewerkend werfleider

JUN 20
Gent Flex Bachelor
20.07.2019 100222629
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als meewerkend werfleider, is een residentieel bouwbedrijf die voornamelijk ruwbouwprojecten realiseert. Daarnaast kunnen ze ook instaan voor de gedeeltelijke tot volledige afwerking en gaan ze ondergrondse werken niet uit de weg. Ze staan voor een open, eerlijke en no-nonsense aanpak waarbij ze de kant kunnen behoeden van verrassingen en meerkosten.

Men biedt jou als meewerkend werfleider een gevarieerde en uitdagende job binnen een groeiend en up-to-date bouwbedrijf. Uiteraard hebben ze voor jou een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen.

Over de functie

Als meewerkend werfleider ben jij verantwoordelijk voor 1 of meerdere werven. Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en opvolging van de werken en werkt mee met jouw ploegen. Door tussen jouw ploegen te staan kan je kort op de bal inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Daarnaast zie je van dichtbij de vooruitgang van de werf en kan je de werken nauwgezet controleren volgens de uitvoeringsplannen. Omdat veiligheid belangrijk is, zorg je ervoor als meewerkend werfleider dat jouw personeel de voorschriften naleeft.

Functie eisen

Als meewerkend werfleider:

  • heb je een bachelor in een technische richting
  • is werkervaring niet vereist, maar altijd mooi meegenomen
  • durf je de handen uit de mouwen te steken
  • heb je een no-nonsense aanpak
  • heb je ruimtelijk inzicht en kan je planlezen
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job