Logistiek Aankoper

AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100218393
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de interieursector die de klant begeleidt van begin tot eind. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk waardoor ze kunnen voldoen aan alle kritische wensen van de klant. Zelf designen doen ze niet. Wel gaan ze het ontwerp van de klant gaan interpreteren en deze omzetten naar de realiteit.

Men bied jou als logistiek aankoper, naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen, een uitdagende en uiteenlopende functie waar je op jouw collega’s kan rekenen voor ondersteuning.

Over de functie

Als logistiek aankoper binnen de interieursector ben jij verantwoordelijk voor de meubel- en schrijnwerkafdeling. Jij staat in voor het stockbeheer en de volledige coördinatie van alle aankopen. Je contacteert als logistiek aankoper de leveranciers ivm prijzen, leveringstermijnen en dergelijke en volgt alle bestellingen nauwgezet op. Je biedt ondersteuning aan de calculators bij het opmaken van de offertes en nieuwe dossiers en aan de projectleiders bij het opmaken van de vorderingsstaten.


Functie eisen

Als logistiek aankoper:

  • heb je een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • ben je zeer communicatief en sterk in administratieve taken
  • ben je technisch sterk onderlegd binnen meubel- en schrijnwerk
  • heb je enige ondernemersmentaliteit in jou
  • kennis Engels/Frans is een plus
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job