Klantenbegeleider projectontwikkelaar

Geplaatst op 27 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als klantenbegeleider help je de klanten ter uitvoering van hun droomwoning. Je staat hun bij voor de bepaling van de inrichting, waaronder de keuzen van de materialen, inrichting van de woning of het appartement, keuze van de keuken en badkamer, .. Jouw bouwtechnisch inzicht is hierbij belangrijk. Je moet namelijk onmiddellijk erop kunnen inspelen of de verplaatsing van bv. stopcontacten mogelijk is in de elektrische kring. De reden waarom dit al dan niet mogelijk is, is minder belangrijk, het inzicht hierin is wel belangrijk.

Niet enkel de begeleiding en adviesverlening op vlak van de interieurinrichting is belangrijk, ook de positie als vertrouwenspersoon. De klanten laten een deel controle los en vertrouwen op jou om hun project tot een succesvol einde te brengen.

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een master interieurarchitectuur
  • Bouwtechnisch inzicht is enorm belangrijk. Met voorkeur heb je hierdoor reeds ervaring met werfopvolging, waardoor je het inzicht in bouwplannen hebt verwerft.
  • Je bent vlot, communicatief sterk met een commerciële twist

Over het bedrijf

Als projectontwikkelaar is het bedrijf actief op vlak van residentiële projecten, waaronder appartementsgebouwen, moderne en landelijke woningen. Het project wordt van A tot Z behandeld. Ze hebben reeds gronden voor de komende 4 jaar waarop ze projecten kunnen uitwerken. Je komt terecht in kleiner, maar familiaal team. De zaakvoerder is iemand die echt alles voor zijn personeel doet. Hij luistert daarbij heel sterk naar zijn eigen personeel en probeert rekening te houden met hun feedback.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com