Klantenbegeleider Bouwheer

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de klantenbegeleiding van nieuwbouwwoningen.

Als klantenbegeleider bouwheer sta je in voor de begeleiding van residentiële nieuwbouwprojecten, zowel appartementen als woningen.  Je begeleidt (potentiële) kopers, in de keuzes rond materialen en afwerking (van A tot Z). Bvb. Een muur aanpassen, keuze van de vloeren.. de volledige binnen afwerking. Daaropvolgend pas je de wijzigingen aan in Autocad. De klant neemt jou in vertrouwen om hun woning te realiseren. Vervolgens geef jij de gemaakte keuzes door aan de leveranciers en jouw collega projectleider. Daarnaast assisteer je de projectleider bij de voorlopige oplevering en organiseer je werfbezoeken met de klant.

Functie eisen

Je beschikt als klantenbegeleider bouwheer over een master bouwkunde of een master interieurarchitectuur. Daaropvolgend kan je je plan trekken in Autocad, Vectorworks of SketchUp. Een eerste werkervaring in de afwerking – werfopvolging - klantenbegeleiding is een plus.

Volgende kenmerken zijn belangrijk

  • Positieve ingesteldheid
  • Klantgericht
  • Resultaatgericht
  • Organisatorisch 

Over het bedrijf

Bovendien kom je in een team van 2 ervaren klantenbegeleiders die jouw ondersteunen tijdens de dagelijkse uitvoering. Je komt terecht in een familiale omgeving met een sterke opgebouwde expertise in nieuwbouwprojecten. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Deinze, voor werven Oost- en West-Vlaanderen. Het intern team bestaat momenteel uit 2 ervaren projectleiders, 2 ervaren klantenbegeleiders, intern projectleider en de juridische dienst. Door het groeiend aantal projecten willen ze hun team van 10 versterken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com