Junior Werfleider Staal

Geplaatst op 22 november 2019

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een inwerkperiode, ben jij als junior werfleider verantwoordelijk voor de werforganisatie van grote staalprojecten. Je komt terecht in een hecht team dat bestaat uit monteurs, projectleiders en een hoofd montage, die je zullen bijstaan in jouw groei. Je wordt, in samenwerking met de ploegbaas, ingezet op grotere werven waar jij de verantwoordelijkheid neemt over de montage-activiteiten. Hier maak je kennis met alle aspecten van het bedrijf, waaronder de administratieve-, organisatorische- en veiligheidsaspecten, inclusief het opvolgen van onderaannemingswerken. In overleg met de projectmanager, woon je de werfvergaderingen bij, ondersteun je bij het opsporen en verdedigen van meerwerken en vertegenwoordig je de belangen van jouw werkgever. Jouw dag, als werfleider, start om 7u en bent steeds aanwezig op de werven die zich voornamelijk afspelen in België en Nederland. Jij bent de hoofdverantwoordelijke op de werf en naaste medewerker van de projectmanager en hoofd montage, aan wie je uitvoerig rapporteert.

Functie eisen

  • Je bezit minstens een bachelor bouw
  • Je hebt een pro-actieve houding en weet van aanpakken
  • Je bent bereid een korte periode naar het buitenland te gaan, indien de werf dit vereist
  • Je spreekt Nederlands en durft werven te leiden waar de voertaal Frans, Duits of Engels is
  • Je hebt een interesse in het domein staalbouw

Over het bedrijf

Je komt terecht in een internationale speler met een enorme expertise in het domein van complexe staalbouw. Zij zijn in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies toe een goed einde te brengen. Naast interessante doorgroeimogelijkheden, bieden zij jou een marktconform loon met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com