Junior Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Als junior projectleider sta je in voor de sterkte- en stabiliteitsberekeningen van de stellingen zodat deze veilig en volgens de eisen kunnen worden gemonteerd. Je werkt actief mee aan verbeteringen en werkt samen met stabiliteitsingenieurs, Business Unit Managers en Site Managers aan verschillende stellingbouw projecten in de industrie. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van het studiebureau.

Functie eisen

De stabiliteitsingenieur die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een Master Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Elektromechanica
  • Minstens 2 jaar relevante ervaring
  • Een attest VCA-VOL
  • Kennis van Eurocodes en materiaaleigenschappen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinaire provider gespecialiseerd in stellingbouw, isolatiewerken, asbestverwijdering, tracing en schilderwerken. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen waaronder een firmawagen. Om jouw groei te ondersteunen bieden zij extra opleidingen. Je werkt in een 40-uren week waarmee je 12 ADV dagen hebt, bovenop jouw wettelijke 20 verlofdagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com