Junior Projectleider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta met je voeten in de grond / beton en lever mooie projecten op.

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van één of meerdere werven in de grondwerken, zoals kelders en zwembaden. Bovendien krijg je ondersteuning van een ervaren projectleider. Je neemt als junior projectleider de verantwoordelijkheid om de werf veilig en in het groen op te leveren. Door het lastenboek en meetstaten grondig te analyseren maak je een geschikte planning op. Vervolgens sta je in contact met en stuur je meerdere onderaannemers en eigen arbeiders aan. 

Functie eisen

Je beschikt als junior projectleider over een bachelor of master bouwkunde met 3 jaar werkervaring in een coördinerende functie is een plus. Je bent vlot in communicatie, oplossingsgericht en je neemt graag initiatief. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie projecten
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Als junior projectleider kom je terecht in een familiebedrijf met een goede reputatie in de grond- en betonwerken in de gebouwen in Kortrijk. Je wordt de eerste week volledig ondergedompeld in de wereld van beton, waarna je je eigen project krijgt. Je leert zelfstandig werken met ondersteuning van ervaren collega’s. Daarnaast krijg je een mooi salarispakket inclusief bedrijfswagen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com