Junior projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als junior projectleider ga je ondersteunend werken van de projectleider. Je wordt opgeleid om de technische en financiële uitwerking van het project te behandelen. Daarvoor ga je in het begin mee met de projectleider naar de klant, waarbij het conceptueel concept wordt bepaald. Als junior werk je dit conceptueel ontwerp uit, maar vorm je dit ook uit naar detail- en productietekeningen. Zo leer je ook dieper de technische kant. Je wordt hierbij ook ondersteund door een ervaren tekenaar. Je gaat vervolgens de (sterkte)berekeningen behandelen, alsook prijsoffertes gaan opvragen bij leveranciers. Je gaat leren om met verantwoordelijkheid om te gaan, waarbij je de technische voortgang bijhoudt, rekening houdend met kwaliteit, veiligheid, budget, tijd en technische uitwerking. Je bent ook betrokken bij de installatie ter plaatse, waarbij je nauw contact houdt met de ploegbazen. Je kan hierbij rekenen op 2 ervaren ploegbazen om jouw team ter plaatse en in de productie aan te sturen.

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch bouwkunde of gelijkaardig door ervaring

·        Hoogtechnologische en afwisselende projecten boeien jou

·        Je bent ambitieus en gedreven. Meer verantwoordelijkheid opnemen in de toekomst daarnaar streef je! 

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiale KMO actief in staalconstructies. Dit houdt platformen en steunstructuren, silo- en tankenbouw, industriële piping in, maar wordt ook sporadisch aangevuld met trapleuningen, constructiemaatwerk en overkappingen. Een waaier aan activiteiten dus, waarbij ze wel gekenmerkt worden door de grotere en industriële projecten. Voornamelijk op vlak van piping hebben ze een streepje voor. Ze werken steeds op maat van de klant, waarbij gestart wordt van een professionele opmaak van het conceptueel ontwerp. De engineering, productie en onderhoud behandelen ze binnenshuis. Zo kunnen ze steeds de gevraagde kwaliteit leveren. Er hangt een goedlachse sfeer, waarbij de projectleiders een goede band met de productie hebben. Ook de zaakvoerders zijn nog regelmatig aanwezig, zodat ze betrokken blijven bij het reilen en zeilen van de dagdagelijkse activiteiten.

What’s in it for you?

·        Een opleiding op maat, waarbij je ondersteund wordt door ervaren tekenaars, ploegbazen en projectleiders

·        Een waaier van activiteiten, waarbij je verschillende soorten omgevingen leert kennen

·        Technische uitwerking en projectopvolging

·        Afwisseling tussen bureau en werf

·        Een goedlachse sfeer met een persoonlijke begeleiding

·        Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een wagen 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com