Junior projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Master / PHD

Over de functie

Als junior projectleider warmtenet werk je ter ondersteuning van de projectleider. Je vormt hierbij de brug tussen de binnen- en buitendienst. Je werkt dus niet enkel nauw samen met de projectleider, maar ook met de werfleider. Als junior projectleider sta je voor de omvorming van het theoretische luik naar het praktische, waarbij je met ieder onderdeel van het project in aanraking komt. Op deze manier leer je de detaillistische zaken van de projecten door en door. Doorgroei naar projectleider, waarbij budget- en projectmanagement meer aan bod komt, is hierdoor gemakkelijker, kwalitatiever en efficiënter.

Je werkt specifiek op de afdeling warmtenetten, waarbij de specialisatie van het bedrijf sterk aan bod komt. De restwarmte van bedrijven kan opgeslagen worden of wordt gebruikt ter verwarming van de stad. Transport hiervan is dan ook noodzakelijk. De nieuwste technieken worden dan ook steeds toegepast. Door de interessante sector leer je niet enkel verschillende technieken, maar ook de relevante bouwtechnieken. Dit zorgt voor een uitgebreide en diepe kennis op verschillende vlakken en ook nooit een saaie dag! 


Functie eisen

Jij beschikt over:

 • Een hoger technisch bouwkunde / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in nutsvoorzieningen, infra of waterzuivering. Het bedrijf staat echter ook open voor pas afgestudeerden, waarbij ze een intern opleidingsprogramma op maat maken, aangevuld met een peter/meter.
 • Je bent ambitieus, leergierig en gebeten door techniek
 • Leidinggevende capaciteiten en bent een echte people manager


Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf met meer als 50 jaar ervaring in de sector van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, industriële installaties, piping en elektrotechniek. Door hun jarenlange expertise blinken ze uit op ieder vlak van het project: engineering, plaatsing, beheer, nazicht en onderhoud. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zowel voor de industrie als overheid. Door hun verdere groei zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Als jij geboeid wordt door afwisselende en uitdagende projecten, ben je hier op jouw plaats! Ze gaan ook steeds een loopbaantraject gaan uitbouwen, zodat je mee met het bedrijf kan groeien en jullie samen aan de toekomst bouwen.

Aanbod:

 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, wagen (afhankelijk van functie en ervaring), …
 • Vast contract van onbepaalde duur
 • Opleiding op maat
 • Doorgroeimogelijkheden (verticaal en horizontaal)
 • Jaarlijkse evaluatiegesprekken
 • Hoogtechnologische en afwisselende projecten
 • Dynamische sfeer met goedlachse mentaliteit 
 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektrotechniek / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in nutsvoorzieningen, infrastructuur of elektrotechniek. Het bedrijf staat echter ook open voor pas afgestudeerden, waarbij ze een intern opleidingsprogramma op maat maken, aangevuld met een peter/meter.
 • Je bent ambitieus, leergierig en gebeten door techniek

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com