Junior Projectleider

AUG 06
Gent Flex Master / PHD
05.09.2019 100249329
Solliciteren

Over het bedrijf

Je bent net afgestudeerd als master bouwkunde en je wil graag naar de projectleiding van gebouwen. Onze klant is gespecialiseerd in gebouwen zoals o.a. appartementsgebouwen, woonzorgcentra, kastelen, scholen, bibliotheken, etc.. Zij staan in voor de volledige coördinatie van het project. Hun hoofdzetel is gevestigd in groot Gent.

Over de functie

Krijg ondersteuning in het realiseren van mooie projecten.

Als junior projectleider krijg je een opleidingstraject. Je krijgt ondersteuning van een ervaren projectleider die jou de knepen van het vak leert. Van zodra een project is toegewezen sta je in voor de analyse en werkvoorbereiding van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten. Daaropvolgend controleer en coördineer je de onderaannemers. Je leidt werfvergaderingen en staat in communicatie met de verschillende partijen zoals de onderaannemers, bouwheer en architecten. Op deze manier zorg je ervoor dat de kwaliteit, tijd en budget gerespecteerd worden. Daarnaast sta je als junior voornamelijk op de werf. 

Functie eisen

Je beschikt als junior projectleider over een master bouwkunde (industrieel of burgerlijk ingenieur) en je bent vlot communicatief en verantwoordelijk ingesteld.  

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job