Junior projectleider houtskeletbouw

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als junior projectleider sta je in voor de opvolging van projecten van A tot Z. Daarbij wordt jouw takenpakket opgedeeld in een praktisch en administratief luik. Je staat onder andere in voor de aansturing van eigen arbeiders, alsook in onderaanneming. In totaal stuur je ongeveer 20man aan, waarbij je sterke ondersteuning hebt van ploegbazen.

Je gaat instaan als ondersteuning van de zaakvoerder. 

Functie eisen

·        Idealiter heb je enkele jaren ervaring als schrijnwerker

·        Je bent ambitieus en hebt sterke interesse in houtconstructies

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klein familiaal bedrijf. De zaakvoerder en zijn vrouw, alsook 2 tekenaars, een calculator en 10 arbeiders maken deel uit van het bedrijf. Ze staan in voor houtskeletbouw, gevelbekleding en dakconstructies. Ze geloven sterk in mentaliteit en minder in diploma’s.

Het is een dynamisch team, waarbij er meestal vroeg gestart wordt. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com