Junior projectleider daken

Geplaatst op 26 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior projectleider ben je voornamelijk sterk ambitieus en heb je een interesse in daken. Je staat in voor projecten van A tot Z, waarbij je volledig wordt opgeleid. Je bestelt onder andere materialen, behandelt de werfvoorbereiding en stelt de meetstaten op. Je bent ook nauw betrokken bij de werf, waarbij je verantwoordelijk bent over verschillende ploegen steeds bestaande uit 3 à 4 man. 

Functie eisen

·        Je bent gemotiveerd en een initiatiefnemer.

·        Daken interesseren jou en je hebt hier ook reeds inzicht voor ontwikkeld

·        Alles wordt jou aangeleerd vanaf nul, maar relevante ervaring op vlak van dakwerken is natuurlijk mooi meegenomen. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van bouw en renovatie van platte daken. Er is een losse en dynamische sfeer aanwezig met een horizontale structuur. Het bedrijf is een familiaal bedrijf, waarbij vader en zoon aan het roer staan. Er zijn twee vestigingen aanwezig, waaronder Gent en Waregem. In totaal telt het bedrijf ongeveer 100 werknemers. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com