Junior projectcoördinator gebouwtechnieken

Geplaatst op 25 november 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In jouw rol als junior projectcoördinator gebouwentechnieken, werk je nauw samen met de senior projectcoördinator en verzamelt samen de nodige informatie aangaande het concept en denkt dit mee uit. Je staat in voor het opmaken van warmteverliesberekeningen en koelkastberekeningen. Je stelt een lokaallijst op en bepaalt ventilatiedebieten. Als junior projectcoördinator volg je het project in studie mee op en kijk je mee waar je technische oplossingen kan bieden.

Functie eisen

Als junior projectcoördinator:

  • bezit je een Bachelor in een bouwkundige of industriële richting
  • heb je een goede kennis van Ms Office en een basiskennis van BIM en Revit
  • ben je gepassioneerd door HVAC, elektrictiteit en sanitair

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com