Junior Calculator

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Sta in voor de calculatie van grote aluminium-projecten! 

Als junior calculator Aluminium sta je in voor het voorbereiden en het uitwerken van jouw project. Dit betekent het analyseren van lastenboeken, plannen, .. om zo de beste prijscalculatie op te maken. Je kan rekenen op begeleiding en ondersteuning van ervaren calculators en projectleiders. Bovendien beschik je over een intern programma waar er reeds algoritmes in staan om jouw calculaties uit te voeren. 

Functie eisen

Je beschikt als junior calculator ben je cijfermatig en kritisch aangelegd, daarnaast beschik je over een master bouwkunde. Een eerste werkervaring is een gelijkwaardige functie is aanbevolen. 


Wat bieden wij jou?

  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Begeleiding door ervaren calculators
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Je krijgt een vast contract


Over het bedrijf

Onze klant, sterk groeiende internationale organisatie in de aluminium en PVC wil hun team uitbreiden met een junior Calculator. Je komt terecht in een duurzame organisatie bekend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid, dit in regio Roeselare. Bovendien kan je rekenen op een uitdagende functie en een aangename werkomgeving met persoonlijke ontwikkeling. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com