Interne projectleider bouw klasse 8

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Neem als calculator de volgende stap in jouw carrière.

De ervaring als calculator met de ambitie voor meer een leidinggevende functie in te nemen, komt hier volledig aan bod. Je gaat namelijk instaan voor de uitwerking van het financieel aspect van het project, waarbij je de binnendienst aanstuurt om dit tot uiting te laten komen. Je werkt daarbij nauw samen met de externe projectleider. Werfbezoeken zijn voornamelijk van toepassing in de opleveringsfase.

Functie eisen

  • Een bachelor bouwkunde / bachelor toegepaste architectuur
  • Minimaal 6 jaar ervaring als calculator

Over het bedrijf

Het bedrijf functioneert als hoofdaannemer van ruwbouw tot afwerking voor residentiële (chique appartementsgebouwen en villa's) en tertiaire (chique kantoorgebouwen) projecten. Vanaf de start wordt het project betrokken, zodat reeds in de voorstudie met bijhorende prijscalculatie een realistische beeld op technisch en administratief vlak kan worden opgezet. Doorheen het project wordt het budget in de gaten gehouden, rekening houdend met wijzigingen op de werf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com