Interieurverkoper

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als interieurverkoper voelt de showroom aan als jouw tweede thuis waar je instaat voor de verkoop aan particulieren. Met jouw technisch commercieel talent zie je elke nieuwe opportuniteit en sta je zowel de klant als interne medewerkers bij waar nodig. Via warme en koude (lauwe dus) prospectie ga je op zoek naar nieuwe sales mogelijkheden bij bv. bouwpromotoren, kandidaat (ver)bouwers, architecten,… Deelnemen aan nationale beurzen zie jij als unieke kans om te socializen met potentiële klanten.

Functie eisen

Als interieurverkoper heb je een commerciële of interieuropleiding gevolgd (master interieurarchitectuur).

Daaropvolgend werk je ook op zaterdag jouw creatieve ideeën uit.

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als interieurverkoper, ontwerpt en fabriceert totaalconcepten in alle sferen en stijlen. Omdat elke klant zijn stekje uniek wil maken, biedt men oplossingen op maat binnen het vooropgestelde budget. Ze zijn overtuigd van hun product en dat vertaalt zich dan ook in het aantal jaren garantie die men biedt.

Men biedt jou als interieurverkoper, naast een competitieve verloning en extra legale voordelen, een uitdagend, commerciële job met direct klantencontact. Op den duur kan je doorgroeien naar buiten en op de baan gaan naar jouw nieuwe klanten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com