Interieurarchitecte

Geplaatst op 16 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als interieurarchitecte kan je jouw creatieve geest loslaten op totaalconcepten bestemd voor B-2-B!

Je bent als interieurarchitect namelijk verantwoordelijk voor de inrichting van kantoorgebouwen, dokterspraktijken, ziekenhuizen, advocatenkantoren, … Het bedrijft schreeuwt kwaliteit uit, waarbij je ook zelf in prachtige en kwalitatieve omstandigheden werkt.

Als interieurarchitecte werk je nauw samen met de accountmanager, waarbij je een kwalitatief ontwerp opmaakt. Dit doe je allereerst in 2D om een visuele voorstelling te geven. Vervolgens ontwerp je een 3D detailplan (eventueel in aanvulling van een moodboard) om de sfeer weer te geven van het afgewerkt project.  

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger diploma op vlak van interieur, aangevuld met enkele jaren ervaring hierin. Dit heb je met voorkeur opgedaan binnen een B-2-B omgeving.

·        Sketch-up en vectorworks

·        Een enorme passie voor interieur 

·        Een goede beheersing van Nederlands en Frans is een pluspunt

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt interieurprojecten bestemd voor de B-2-B, waaronder kantoorgebouwen, dokterspraktijken, advocatenkantoren, ziekenhuizen, … Het bedrijf telt 26 man, waaronder 10 accountmanagers, 7 mensen op de back-office en 6 interieurarchitecten. Dit vullen ze aan met 2 zaakvoerders en HR-manager. Er is een vlakke structuur met een losse sfeer. Jaarlijks staan ze op de grote interieurbeurs voor kantoren in Duitsland. Hierdoor behandelen ze ook sporadisch buitenlandse projecten. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com