Ingenieur Projectplanning

Geplaatst op 25 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Ter ondersteuning van de projecten sta jij als ingenieur in voor de volledige projectplanning van A tot Z. Dit doe je vanuit het kantoor te Mechelen. Vanaf de aanbestedingsfase, door het aankoopproces en tot de uitvoering en oplevering, stel jij een gedetailleerde projectplanning op. Je volgt de evolutie van de werven kort op en zorgt ervoor dat de vooropgestelde planning wordt gerespecteerd. Doorheen de projecten, analyseer je kritisch de door jou opgemaakte planning en communiceert tijdig aan de project- en werfleiders om de nodige acties te ondernemen. Als belangrijke schakel in het proces, bouw je een sterke band op met de projectleiders op de werf en rapporteer je aan de technische directie. Je gebruikt jouw enthousiasme voor innovatieve bouwtechnieken en -methodes zoals Lean, BIM 4D- & 5D-planning, om de rest van het team te inspireren en garandeert een optimale uitwerking en integratie hiervan.

Functie eisen

Als projectingenieur planning beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een master bouwkunde
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring in klasse 8 projecten
  • Je werkt autonoom, nauwkeurig en gestructureerd
  • Flexibele omgang met veranderingen
  • Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels en/of Duits
  • Kennis van Ms Project is een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Zij bieden jou een loon, op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor te Mechelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com