Hoofd studiedienst High-End Bouwprojecten

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid over de studie van high-end bouwprojecten. 

Als Verantwoordelijke Studiedienst sta je in voor het coördineren en aansturen van interne medewerkers van renovatie- en nieuwbouwprojecten in het hoofdkantoor regio Lochristi- Gent . Dit betekent ondersteuning bieden in het opstellen van de kostprijs en vergunningsdossiers. Daarnaast sta je in voor het opmaken van lastenboeken en controles. Vervolgens sta je in voor technische bezoeken naar nieuwe locaties in België en Frankrijk.

Functie eisen

Je beschikt als Verantwoordelijke Studiedienst over een master bouwkunde / architectuur met minstens 5 jaar relevante ervaring in een studiebureau. Daarnaast ben je vlot in Nederlands en Frans. Je bent toegewijd en stressbestendig ingesteld om projecten goed te begeleiden. 

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een verantwoordelijke voor de studiedienst aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team met een uitdagende functie. Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com