Hoofd studiedienst High-End Bouwprojecten

JUL 01
Gent Flex Master / PHD
31.07.2019 100057499
Solliciteren

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een verantwoordelijke voor de studiedienst aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team met een uitdagende functie.  Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen.


Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid over de studie van high-end bouwprojecten. 

Als Verantwoordelijke Studiedienst sta je in voor het coördineren en aansturen van interne medewerkers van renovatie- en nieuwbouwprojecten in het hoofdkantoor regio Lochristi- Gent . Dit betekend ondersteuning bieden in het opstellen van de kostprijs en vergunningsdossiers. Daarnaast sta je in voor het opmaken van lastenboeken en controles. Vervolgens sta je in voor technische bezoeken naar nieuwe locaties in België en Frankrijk.


Functie eisen

Je beschikt als Verantwoordelijke Studiedienst over een master bouwkunde / architectuur met minstens 5 jaar relevante ervaring in een studiebureau. Daarnaast ben je vlot in Nederlands en Frans. Je bent toegewijd en stressbestendig ingesteld om projecten goed te begeleiden. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job