Expert Speciale Technieken

Geplaatst op 22 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Met jouw ruime kennis als expert in speciale technieken voorzie jij verschillende oplossingen voor technische installaties binnen bouwkundige projecten. Dit doe je door rekening te houden met de beste prijs-kwaliteit verhouding betreffende HVAC, sanitair, elektriciteit en veel meer. Daarnaast sta je ook in voor de uitvoering van kostenramingen voor de speciale technieken en bied je technisch advies aan alle betrokken partijen binnen het project. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten voor technische installaties en een correcte rapportage van elk project.

Functie eisen

Als expert speciale technieken:

  • bezit je minstens een Bachelor Industrieel Ingenieur
  • heb je reeds een relevante werkervaring
  • heb je een ruime en goede kennis van speciale technieken (HVAC, elektriciteit, sanitair, ...)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die enorm veel waarde hecht aan een familiale, open sfeer en laagdrempelige communicatie. Zij zijn actief in burgerlijke bouwkunde en diverse soorten klasse 8 projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en meer. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com