Ervaren projectleider HVAC

Geplaatst op 31 december 2019

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Een goeie werf start bij de voorbereiding die de projectleider maakt. Je bent verantwoordelijk van A tot Z van de toegewezen werven en kan niet wachten om aan de uitvoering te beginnen. Je start met het opstellen van een haalbare planning en houdt deze ook voortdurend in het oog. Geraakt er iets niet op tijd af? Dan ben jij de persoon die oplossingsgericht gaat nadenken hoe het verder aan te pakken. Naast het opstellen van de planning neem je ook het toezicht en de levering van de materialen op je. Na het bestellen blijf je voortdurend bezig met levertermijnen en leverlocaties.


Je werkt budgetgericht en hebt daarbij aandacht voor vastgestelde deadlines. Je weet jezelf te ontpoppen als een mega multitasker die overzicht houdt op alles wat bij de werf komt kijken. Je stuurt en begeleidt werfleiders en externe partijen op de werf en op jouw beurt rapporteer je regelmatig aan je projectmanager over de vooruitgang van de werven. Je zorgt dat alles van een leien dakje loopt en weet de werf dan ook tijdig en correct op te leveren, mits de tegenslagen onderweg.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Master/bachelor Industrieel Ingenieur/elektromechanica/bouw/elektrotechniek
  • Kennis van HVAC & sanitair
  • Minstens 5 jaar ervaring binnen de industriebouw
  • Kennis van het Frans
  • Rijbewijs B
  • Kennis MS Office en AutoCAD


Over het bedrijf

Je krijgt de kans om te werken in een bedrijf die zich specialiseert in koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote industriegebouwen. Dit doen ze door het aanbieden van zowel advies, levering en installatie tot het volledige onderhoud van de installaties. Als projectleider krijg je heel wat verantwoordelijkheid en kom je in een team terecht waar er een zeer grote collegialiteit heerst.


Je zal een correcte verloning ontvangen met diverse extralegale voordelen (o.a. een wagen).

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com