Cost Controller Limburg

Geplaatst op 04 december 2019

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als financiële schakel sta je in voor de budgetopvolging en kostenbewaking van uitdagende bouwprojecten. Je werkt hiervoor samen met het werfteam en vormt de link tussen de financiële en technische competenties binnen de onderneming. In samenspraak met het werfteam, sta je in voor de opmaak van maandelijkse budgettaire rapporten en zorg je ervoor dat alle rapporten beschikbaar zijn voor de kwartaalprognoses. In jouw rol als cost controller verzamel en structureer je de nodige info om analyses te kunnen maken en conclusies te trekken uit de gerapporteerde resultaten. Jouw toegewezen bouwprojecten liggen ten oosten van Brussel.

Functie eisen

De Cost Controller die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een master bouwkunde of een andere technische richting
  • Of een financiële opleiding met relevante ervaring in bouwprojecten
  • Analytisch en communicatieve ingesteldheid
  • Goede kennis van Ms Office
  • Rekenkundig sterk

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen. Naast een team dat zich de volle 100% geeft, is er voldoende ruimte voor ontspanning.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com