Cost Controller / Calculator

Geplaatst op 28 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Werk aan kostenefficiënte oplossingen voor bouwkundige projecten

Je staat als Cost Controller in voor de analyse van en het zoeken naar oplossingen voor kostenefficiëntie. Dit houdt in dat je meewerkt aan de rapportage en budgetten van de werven in uitvoering. Je geeft adviezen aan het management over de mogelijk optimalisaties. Daarnaast geef je ondersteuning in aanbestedingsdossiers. Dit betekent het opvolgen van meetstaten en calculaties ( tijdens en na het project). 

Functie eisen

Als Cost Controller ben je sterk analytisch en cijfermatig ingesteld om bouwkundige dossiers onder de loep te nemen. Je beschikt bij voorkeur over een bouwkundige achtergrond, liefst in de wegenis. Daarnaast ben je handig in Excel en autonoom ingesteld. 

Over het bedrijf

Onze klant regio Kortrijk wil hun team versterken met een Cost Controller. Je krijgt de kan om je persoonlijk te ontwikkelen in de organisatie. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket en extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com