Construction Manager

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw rol als construction manager sta jij in voor de coördinatie van de uit te voeren werken en de algemene organisatie van de werf. Dit doe je door werfvergaderingen en coördinatiemeetings te organiseren en te leiden. Je voegt de uitvoeringsplanningen van de aannemers samen en integreert deze in de projectplanning. Vanuit deze planning stuur jij de aannemers aan en bent daarnaast verantwoordelijk voor het toezicht op de correcte waardering van de maandelijkse financiële projectresultaten van deze aannemers. Om alle informatie efficiënt over te dragen, rapporteer je steeds aan de projectmanager.

Functie eisen

Als construction manager beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Master als ingenieur bouwkunde
  • Reeds 5 jaar ervaring in het leiden van industriële projecten en multidisciplinaire teams
  • Je bent gedreven in planningssoftware
  • Je bent bereid om internationale verplaatsingen te maken in functie van verschillende projecten en klanten
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair team, gespecialiseerd in logistiek, speciale technieken en bouwkunde. Hun sterkte ligt in de logistieke, technische en bouwkundige kennis die een efficiënt ontwerp en implementatie voorzien in elke fase van het project. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en opleidingen voor jouw verder ontwikkeling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com