Commerciële binnendienst

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Een commercieel talent met een focus op bouwtechnisch en hout?

Als commercieel talent ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Dit doe je van binnenuit, waarbij je nauw samenwerkt met de verkoper buitendienst en de zaakvoerder. Je staat daarbij in om lastenboeken naar concrete prijsoffertes te vertalen. Een gedeelte is dan ook calculatie, maar het takenpakket wordt verder uitgebreid. Als commerciële binnendienst is een groot gedeelte ook klantencontact en uitbouw van het bedrijf.

·        Opmaak van offertes

·        Uitbouw van eigen netwerk

·        Nauw contact met leveranciers en onderaannemers

·        Behandeling van projecten klasse 6-8

·        Samenwerken met calculators, BIM-tekenaars en projectleiders 

Functie eisen

·        Je bent een vlotte babbelaar, maar focust ook op concrete feiten

·        Analytisch sterk

·        Cijfermatig ingesteld

·        Bouwkundige of hout achtergrond is een sterk pluspunt, ervaring op vlak van calculatie of commerciële binnendienst voor openbare en privé aanbestedingen in de bouw primeren 

Over het bedrijf

De activiteiten van het bedrijf zijn op vlak van algemene bouw, waaronder appartementen, kantoren en woningen, alsook binnen- en buitenschrijnwerk. Je kan totaalprojecten behandelen, van ruwbouw tot afwerking, alsook nieuwbouw en renovatie. Ieder bouw en/of hout project wordt steeds van ontwerp tot oplevering behandeld.

Je komt terecht bij een familiebedrijf, waarbij er veel goesting aanwezig is. Ze zijn als bedrijf sterk gegroeid, maar vergeten hun werknemers daarbij niet. Er is dan ook steeds een opleidingstraject aanwezig, zodat de uitdagende projecten ook kwalitatief kunnen aangepakt worden. Hun structuur staat ook reeds op poten! Interne doorgroeimogelijkheden worden toegejuicht!

Aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen

·        Intern ontwikkelingsplan

·        Ping-pong tafel

·        Aangename werkomgeving

·        Vlakke structuur 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com