Calculator

Geplaatst op 13 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bepaal de kostprijs van residentiële en industriële bouwprojecten als calculator!

Als calculator ga je voornamelijk instaan voor de kostprijsberekening en ben je mede verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten. Je gaat namelijk een eerste prijsinschatting maken, waarbij je streeft naar een optimale prijs/kwaliteit. Een correct ingeschatte prijs is ook belangrijk voor een langdurige klantenrelatie. Je houdt dan ook rekening met eventuele meerwerken en vertragingen. Eenmaal het project binnengehaald is, maak je opnieuw een preciezere berekening op. Bouwtechnisch inzicht is hierbij dus zeer belangrijk.


Het leuke aan deze vacature is de afwisseling van projecten. Residentiële projecten (appartementen, huizen, villa's) in verschillende bouwstijlen, waaronder rustiek, landelijk, tijdloos of modern. Maar ook kantoren, loodsen, productieruimtes, .. Optimale afwerking en veel gebruik van natuurlijk licht (en dus ook ramen) typeert steeds hun projecten.

Functie eisen

  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring met calculatie in een bouwtechnische omgeving

Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor residentiële als tertiaire projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 40 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. De architect is bij hun het startpunt, waarbij er binnen het bedrijf ook technische ondersteuning en de voorstudie met prijscalculatie wordt behandeld. Doorheen het hele project wordt het budget steeds in de gaten gehouden en wordt er rekening gehouden met de wijzigingen op de werf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com