Calculator

Geplaatst op 20 september 2019

Gent Flex Master / PHD

Over de functie

Wees het fundament in de organisatie als calculator. Je verdiept je in de plannen en lastenboeken. Af en toe maak je een meetstaat op. Daarnaast vraag je offertes op bij onderaannemers en leveranciers.

Bovendien sta je in voor de kostprijsberekening in Excel van de toekomstige projecten.


Functie eisen

je beschikt als calculator over een master bouwkunde, een eerste werkervaring is een plus. Je hebt wiskundig en ruimtelijk inzicht.

Bovendien werk je graag met cijfers en deadlines.


Over het bedrijf

Onze klant vond zijn oorsprong meer dan 100 jaar geleden in de waterbouwkunde. Door hun kennis van generatie op generatie door te geven is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot één van de meest ervaren bouwbedrijven aan de kust. Naast waterbouwkunde is men ook actief in de gevelrenovatie, bouwpromotie en nieuwbouw. Door het groeien van hun bedrijf is er een plaatsje vrijgekomen voor jou als calculator.

Omdat je elke dag met cijfers bezig bent en liefst ook jouw eigen cijfers omhoog ziet gaan, hebben we een mooi salarispakket voor jou als calculator klaar staan. Je komt terecht in een familiebedrijf waar begeleiding van ervaren collega’s centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com