Calculator

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Calculeer de extra woonmogelijkheid in jouw stad.

Als calculator ben je het fundament van de organisatie, je staat in voor de voor- en nacalculatie van unieke duurzame projecten in staalskeletbouw. Je werkt op deze manier eerst op de offertefase, vervolgens in de uitvoering en op het laatste bij oplevering kijken naar de kostenefficiëntie. Je analyseert de lastenboeken en plannen om zo de beste prijs op een project te zetten. Je krijgt hierbij de ondersteuning van een ervaren calculator, om zo jou de knepen van het vak te leren. 

Functie eisen

Je bent als calculator gebeten door Excel en de financiën van een project. Daarnaast beschik je over een hoger technisch diploma bouwkunde ( bachelor bouwkunde of industrieel ingenieur bouwkunde). Je bent enthousiast en gedreven om in een leuke omgeving te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie in duurzaam staalskeletbouw, dit voornamelijk om extra verdiepingen te creëren op bestaande architecturale gebouwen. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Kortrijk. Er is een opleidingstraject voorzien om jou de technische kennis en ijzersterke perspectieven bij te brengen. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com