Calculator

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als calculator maak jij, in het kader van offertes en aanbestedingsdossiers, de nodige kostprijscalculaties op. Met jouw oog voor detail bestudeer je lastenboeken, plannen en meetstaten en controleert deze op hun volledigheid. Aan de hand van de nodige informatie, bereken je de kostprijs van beton- en bekistingswerken, ijzervlechtwerken, metselwerken, funderingstechnieken en werforganisatie. Als onderhandelaar vraag je offertes op bij leveranciers en onderaannemers, controleert deze volgens de conformiteit met de lastenboeken en houdt rekening met de nodige eisen van de beslissende partijen. Als calculator zoek je steeds naar economische alternatieven en meldt de mogelijke uitvoeringsmogelijkheden en opportuniteiten. Ter opvolging rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd van de calculatie.

Functie eisen

Als calculator beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor bouwkunde en relevante ervaring
  • Kennis van de gangbare softwarepakketten
  • Kennis van bouwoffice is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer dat enorm veel waarde hecht aan een duurzame visie. Door het inzetten van een multidisciplinair team, zorgen zij mee voor jouw persoonlijke en technische groei. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com