Calculator

Geplaatst op 25 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als calculator ben je goed in het maken van prijsberekeningen. Je berekend de kostprijs in opmaak van van offertes en aanbestedingsdossiers. Dit in beton– en bekistingswerken, ijzervlechtwerken, metselwerken en funderingstechnieken. Je analyseert de lastenboeken, plannen en meetstaten en controleert of deze juist zijn. Natuurlijk betrouw je niet zomaar alle cijfers ! Je vraagt namelijk offertes op bij andere partijen en controleert deze. De offertes vergelijk je met de bestekeisen van studiebureau's en de wensen van de opdrachtgevers. Bij moeilijkheden zoek je naar eventuele economische alternatieven en bekijk je mogelijke uitvoeringen. Tenslotte rapporteer je aan het hoofd Calculatie.

Functie eisen

  • Je bezit een bachelor- of masterdiploma Bouwkunde of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt oog voor detail en nauwkeurigheid
  • Je bent stressbestendig
  • Je kan werken met de moderne softwarepakketten. Kennis van bouwoffice vormt een pluspunt.

Aanbod

  • Je krijgt een aantrekkelijk loon met extra legale voordelen
  • Meer dan voldoende groeimogelijkheden
  • Een goede work -life balance

Over het bedrijf

Onze klant is groot aannemersbedrijf dat belang hecht aan een informele en familiale werksfeer. Grote en prestigieuze projecten is waar zij al decennia lang voor staan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 478 633 481 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com