Calculator

Geplaatst op 31 december 2019

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Vorm met cijfers de bakermat van elk project.

Als calculator neem jij een belangrijke plaats in binnen de projecten. Ter voorbereiding van het werfbudget vraag jij prijsoffertes op bij verschillende leveranciers. Door jouw grondige analyse van het lastenboek en werfplannen ben jij in staat om het werfbudget op te maken. Je zorgt voor de uitvoering van de kostprijsberekening en bespreek deze met je projectleider.

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor / master elektromechanica, klimatisatie, energietechnologie of bouwkunde met een eerste werkervaring in calculatie.

Natuurlijk speel je graag met cijfers.

Over het bedrijf

Je krijgt de kans om te werken in een bedrijf die zich specialiseert in koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote industriegebouwen. Dit doen ze door het aanbieden van zowel advies, levering en installatie tot het volledige onderhoud van de installaties. Als projectleider krijg je heel wat verantwoordelijkheid en kom je in een team terecht waar er een zeer grote collegialiteit heerst.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com