Calculator

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Maak de calculaties van musea.

Als calculator sta je in voor internationale aanbestedingsdossiers te ontleden en te interpreteren. Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in musea. Dit gaande van op maat gemaakte uitstalramen tot de interieurinrichting van expositieruimtes. Jij neemt de verantwoordelijkheid over het prijsgedeelte van de offertes. Je kan rekenen op een bestaande kostenlijst, maar je houdt deze up-to-date door binnen- en buitenlandse toeleveringsbedrijven. Vervolgens sta je in voor de overdracht van het project naar uitvoering. Bovendien bent je vlot in het Nederlands, Engels en Frans gezien het internationale aspect. Zelf werk je vanuit het hoofdkantoor in Gent. 

Functie eisen

Als calculator beschik je over een bachelor bouwkunde of toegepaste architectuur of master architectuur met een eerste werkervaring. Daaropvolgend kan je vlot werken in Excel of andere rekenprogramma’s. Technisch inzicht om plannen te ontleden is belangrijk. 

Wat bieden wij jou?

  • Gevarieerde job
  • Projecten op maat
  • Work/life-balance
  • Mooi loonpakket met extra legale voordelen
  • Gedegen interne opleiding
  • Open communicatie en leuke onderlinge sfeer

Over het bedrijf

Onze klant in het Gentse is een sterk groeiende duurzame onderneming en marktleider. Je komt terecht in een familiale omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Na een grondige training en inwerkperiode ga je aan de slag als calculator.

Bovendien beschik je over een mooi loonpakket met extra legale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com