Calculator

Geplaatst op 23 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als calculator maak je de prijsberekening door analyse van het lastenboek, meetstaat en plannen te maken. Je legt contacten met de architect en de bouwheer om het project te kunnen doorgronden. Je volgt offertes op en je doet prijsaanvragen bij leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

  • Je bezit bachelor bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring in de bouwsector
  • Je bent rekenkundig sterk
  • Kennis van Navision is een pluspunt


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extra legale voordelen
  • Een uitdagende en boeiende functie binnen een toonaangevend bedrijf

Over het bedrijf

Onze klant is een erkende algemene aanneming klasse 7 dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt. Zowel projectontwikkeling als aannemerij en hout & interieur neemt onze klant voor hun rekening. Met een vaste ploeg van zo’n zeventig bekwame en ervaren medewerkers bent u bij onze partner aan het juiste adres voor al uw bouw- en verbouw werkzaamheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com