Calculator / Werkvoorbereider

Geplaatst op 26 november 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator / werkvoorbereider ben je betrokken bij elk project van A tot Z. Dit doe je door het bestuderen van de prijsaanvragen, het opstellen van offertes en de technische voorbereiding van projecten op basis van tekenwerk. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van productie, aankoop en montage samen met het aanmaken van het bouwdossier. Opmaken van stuklijsten, materiaalstaten, bestelbonnen en productiebonnen zijn ook deel van jouw takenpakket. Je bent het centraal contactpunt voor werfleiders en beheert alle communicatie.

Functie eisen

De calculator / werkvoorbereider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bouwkundige opleiding of het relevante werkervaring
  • Technisch en bouwkundig inzicht
  • Een goede kennis van Autocad en Ms Office
  • Communicatief sterk en gaat pro-actief te werk

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf, gelegen in de Noorderkempen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw. Zij hechten een enorme waarde aan samenwerking, engagement en het leveren van topkwaliteit. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com