Calculator/ Werkvoorbereider Asbest

Geplaatst op 20 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als calculator / werkvoorbereider maak jij prijsoffertes op voor asbestverwijderingsprojecten, gaande van het verwijderen van isolatie tot volledig asbestvrij maken van grote gebouwen. Je houdt hierbij rekening met de bestekken die je verkrijgt van de studiebureaus, opdrachtgevers en openbare besturen. Zowel op gebied van kostenbesparing als planning werk jij efficiënte werkmethoden uit en bepaalt het gebruik van materieel en materiaal. Daarnaast maak je prijsaanvragen op voor de onderaanneming, maakt prijsvergelijkingen en volgt de commerciële handelingen op. Door bezoeken aan de werven houd jij steeds een zicht bij het opmaken van realistische prijsoffertes. Je komt terecht in een dynamisch team en zal steeds rechtstreeks rapporteren aan het hoofd van de afdeling.

Functie eisen

  • Je bezit een Bachelor in een bouwkundige of technische richting
  • Je hebt reeds een relevante werkervaring in asbestverwijdering
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels
  • Je bezit een VCA-attest


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Een uitdagende functie met een ruime keuze aan praktische opleidingen
  • Een collegiale en open werksfeer

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Antwerpen. Zij combineren verschillende disciplines, waaronder bouw, bodemsanering en industriële dienstverlening, onder één dak.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com