Calculator staalskeletbouw

AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100222499
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als calculator, is actief in de residentiële en commerciële bouw. Hierbij bouwen ze enkel met staalskeletbouw welke een zeer efficiënte methode van bouwen, dit omdat de snelheid en de aanpasbaarheid erg hoog is. Daarnaast ken men gebouwen ook gaan optoppen. Doordat een staalskeletbouw lichter en steviger is dan een houtskelet kan men gebouwen makkelijker gaan uitbreiden in de hoogte.

Men biedt jou als calculator, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket, een uitdagende en afwisselende job binnen een sterk groeiend bedrijf waar opleidingen steeds voorzien worden.

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het financiële plaatje van het project. Nog voor het project start verzamel je de nodige gegevens over het project (het ontwerp, de lastenboeken, de meetstaten,…). Met al deze informatie bepaal je de nodige hoeveelheden en materialen. Je contacteert onderaannemers en vraagt offertes op voor het project. Met deze offertes en jouw berekeningen maak jij een offerte op en geeft deze intern door. Tijdens de uitvoeringsfase volg je als calculator het financiële plaatje van het project op en geeft advies om het rendement te verhogen. Bij het einde van het project reken je alle inkomsten en uitgaven na en geeft dit intern door.

Functie eisen

In de functie van calculator:

  • heb je een bachelor in een technische richting
  • ben je analytisch sterk
  • ben je nauwkeurig en hou je deadlines nauwlettend in de gaten
  • ben je communicatief en kan je je plan trekken in het Frans
  • ben je commercieel ingesteld
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job