Calculator Kortrijk

JUL 01
Gent Flex Bachelor
31.07.2019 100176871
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant gevestigd in Kortrijk wil graag hun team uitbreiden met een extra calculator. Je komt terecht in een gedreven team met een lage drempel. De zaakvoerder loopt graag door de gangen en is aanspreekbaar en ze hechten veel waarde aan een eigen mening hebben. Het leuke is dat je start in hun nieuw kantoorgebouw met veel glas, openlandschap maar vrij rustig. Er wordt ook een mooi loonpakket met extra legale voordelen aangeboden. 

Over de functie

Sta in voor de berekeningen van HVAC in ziekenhuizen en industriële gebouwen.

Als calculator sta je in voor de berekening van meerdere projecten in HVAC. De projecten situeren zich voornamelijk in ziekenhuizen, kantoorgebouwen, hotels en industriële gebouwen. Je werkt graag met Excel enkele prijsoffertes uit en je neemt telefonisch contact op met de leveranciers. Om ze deze offerte op te maken analyseer je het lastenboek. Daarnaast krijg je ondersteuning van een ervaren calculator, om de knepen van het vak te leren. 

Functie eisen

Je beschikt als calculator over een hoger technisch diploma (Bachelor – Master) Bouwkunde / Elektrotechnieken / Energietechnologie / Elektromechanica optie Klimatisatie. Daarnaast werk je graag met cijfers en Excel. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job