Calculator infra

Geplaatst op 02 december 2019

West-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als calculator kan je 3 passies combineren: engineering, bouw en economie. 

Je gaat namelijk instaan voor de berekening van het dossier, zowel technisch als financieel. Daarbij kom je in aanraking met de technische studie van leiding- en infrastructuurwerken. Je behandelt dossiers zowel voor de openbare als privésector. Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op. Je houdt ook nauw contact met de assistent-projectleider, projectleider en werfleider ter opvolging van de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten. Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in calculatie of nutsvoorzieningen. Je kan wel steeds rekenen op een gedegen interne begeleiding door de ervaren calculators, projectleiders en werfleiders. 

Functie eisen

Een hoger technisch diploma bouw vul je aan met een sterk cijfermatig inzicht.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van nutsvoorzieningen. Dit doen ze specifiek voor onder- en bovengrondse leidingen en pijpleidingen. Dit passen ze toe binnen verschillende sectoren: openbaar, industrieel en residentieel. Ze blinken uit op ieder vlak van het project: engineering, uitvoering, oplevering en onderhoud.


Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com