Calculator Industrie- en Appartementsbouw

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als Calculator Industrie- en Appartementsbouw sta je in voor toonaangevende klasse 8 projecten. Je vormt vanuit het hoofdkantoor een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je kerntaken als Calculator Industrie- en Appartementsbouw is het opstellen van voorcalculaties , opvolgen van offertes en onderhouden van klantencontacten. Je bent vrij in het opvolgen via telefoon of naar de klant te gaan. Daarnaast onderhandel je over de aankoopprijzen en leverancierscondities.


Functie eisen

Volgende eigenschappen zijn belangrijk als Calculator Industrie- en Appartementsbouw:

  • Bachelor / Masters Bouwkunde met 2 jaar relevante ervaring
  • Oog voor detail en analytisch ingesteld
  • Communicatie en coördinerende vaardigheden
  • Goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een plus

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten te beheersen, wil onze klant hun bestaande team uitbreiden met een extra Calculator Industrie- en Appartementsbouw. Je komt terecht in een ervaren team, waar je de knepen van het vak leert. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com