Calculator HVAC

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bereken de HVAC in duurzame gebouwen.

Als calculator sta je in voor de berekening van meerdere projecten in HVAC. Op basis van een winkelplan, een projectstudie of een lastenboek werk je een offerte uit. Daarnaast bereken je het energieverbruik en duurzaamheid van het project. Dit werk je uit een Excel en je kan rekenen op ondersteuning van ervaren calculators. 

Functie eisen

Je beschikt als calculator HVAC over een hoger technisch diploma ( bachelor Elektriciteit - Energietechnologie. Een eerste ervaring in de calculatie is een plus. 

Over het bedrijf

Je wordt tewerkgesteld in Gent bij een gerenommeerd ingenieursbureau. Ze zijn gespecialiseerd in gebouwen van concept tot detailontwerp. Duurzaamheid, kwaliteit en energie-efficiëntie is een centraal gegeven. Je komt terecht in een familiale omgeving en je krijgt een competitief salarispakket met de bijhorende extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com