Calculator grondleidingen

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als calculator grondleidingen maak jij kostprijsberekeningen voor de renovatie van rioleringsstelsels en bijkomende ondergrondse infrastructuur. Je bent een belangrijke schakel in de voorbereidingsfase waarin je toekomstige werven bezoekt en contacten legt met de verschillende opdrachtgevers. Met jouw zoektocht naar de juiste prijzen en het gebruik van jouw inschattingsvermogen, maak je een verschil voor de organisatie en breng je de projecten aan de man. In jouw rol als rekenkundige bestudeer je lastenboeken en dossiers om alle essentiële zaken omtrent leidingswerken eruit te filteren. Je stelt prijsaanvragen op naar onderaannemers en leveranciers en bent verantwoordelijk voor de correcte opvolging en interpretatie hiervan. Ter opvolging rapporteer je rechtstreeks aan de commercieel directeur van jouw divisie.

Functie eisen

Als calculator leidingen beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor bouwkunde
  • Minstens 2 jaar relevante ervaring als calculator of projectleider
  • Rekenkundig sterk met oog voor rendement, kwaliteit en veiligheid
  • Kennis van het Frans is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich specialiseert in renovatie- en restauratieprojecten. Dankzij een opleidingsprogramma leer je het bedrijf van A tot Z kennen en geven zij de ruimte en mogelijkheden om te groeien en door te groeien in jouw functie. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com